Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil gå på skole i Oslo.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 17 år og går på privat skole i Oslo. Jeg har veldig lang skole vei. Kan ikke få støtte fra lånnekasen fordi jeg har ikke noe porblemer hjemme. Får bodde jeg i nærheten fra Oslo og nesten hele mitt liv har skjedd der. Plutselig bestemte foreldrene å flytte 45 km fra Oslo. Men jeg vil fortsatt ha mere muligheter og gå på privat skole i Oslo. Jeg vet at de som har bodd i Oslo kan få noe støtte fra Oslo kommunen. Og derfor ville jeg spørre om jeg kan få hjelp fra noen å flytte til Oslo. Jeg har ikke jobb men jeg har lettet etter en jobb men det er ikke lett å få. Jeg får ikke stipend fordi lånnekasen har blandet noe med papirene og jeg ørker ikke krangle med de. Pappa har har operasjon og det tar mint 1 år til han kan jobbe igjen og han kan ikke hjelpe meg med å sende penger.Han får bare støtte fra Nav I tillegg til det at vi har kjøpt et hus så må pappa (det er bare han som jobber) betale lån. Hvor kan jeg spørre om hjelp?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer