Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få lån i Husbanken til finansiering av innskuddet i en borettslagsleilighet.

account_circle

SPØRSMÅL

hei, hvis man tar lån fra husbanken, og leiligheten har prisantydning 1.800.000 kroner og fellesgjeld 2.000.000 kroner. Nedbetaling av fellesgjelden skal skje ved å leie ut utleiedelen som følger med leiligheten. Så man trenger i grunn KUN å låne prisantydningsbeløpet. Hvilke skjema må man sende da for å låne 1.800.000 kroner? Og fins det en slik skjema? Hjelpe husbanken med å gi et lån til en enkel person på 1.800.000? Eller tar ikke husbanken hensyn til at nedbetaling av fellesgjelden har sin egen tilbakebetalingsplan via utleieinntekter??

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer