Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Problemer med utleier som snoker og klager.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og min venninne bor i lag i en leilighet hvor vi disponerer kjeller og første etasje, huseier har andre etasje. Han kommer titt og ofte innom for å gå ned i kjeller og noen ganger går han inn selv om vi ikke svarer når han banker. Han klager mye på små ting og jeg lurer på om han kan kreve det av oss når vi leier der. Han klager når vi har vindu åpen, da må ovnen bruke mere strøm. Han klager hvis vi har det passelig varmt, vi kan da kle på oss mere. Han klager hvis man lukker skapdører og det lager lyd, vi må være stille. Han sender signal med vannet hvis vi dusjer litt lengere, han slår på kranen oppe så det blir kaldt. Hvis vi trener eller hører musikk her på dagtid så mener han det høres ut som huse raser ned og han har ikke den type musikksmak så vi må slå ned eller kjøpe høretelefoner. Pluss mye mer. Han forlanger at vi skal føye oss etter hans vaner og være stille hele tiden. Er dette lov? Jeg skjønner at det skal være stille på kveldstid, men midt på dagen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer