Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vi står uten bolig, kan vi søke støtte hos NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vi er en familie på 6 som snart står uten bolig, vi leier men oppsigelsen er ut Juni. Vi er økonomisk vanskeligstilte og får ikke lån fordi boligprisene er for høye i vår kommune. Vi har forhørt oss både med Husbank og Nav/kommunen uten noe konkret hjelp. Flytte til annen kommune kan vi ikke gjøre da vi er i samarbeid med Barnevernet og barna har byttet skole flere ganger. Vi har forhørtoss med de instanser vi kjenner til, men ingen kan hjelpe oss. Leie markedet er også helt sprengt, så hva kan vi foreta oss?. Hilsen helt fortvilet Far.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer