Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få startlån til kjøp av bolig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg bor med min mor og har lyst til å kjøpe meg min egen bolig. Det virker som at det er vanskelig for førstegang kjøpere å komme seg inn på boligmarket nå for tiden. Min mor har ikke økonomien til å støtte meg og hun har selv fått hjelp av husbanken tidligere. Derfor lurer jeg på om jeg har muligheten til å søke om oppstartslån hos husbanken. Jeg har jobbet og spart opp ca.190 000kr og innen juli vil jeg nok ha rundt 210 000kr. Jeg kommer til å studere master til høsten og ønsker meg min egen bolig. Jeg føler jeg har vært flink til å spare, men jeg vet ikke om dette vil holde. Tusen takk på forhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer