Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mor og jeg krangler, og jeg vil flytte ut. Kan jeg få stipend?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vet ikke hvor jeg skulle legge dette så ble bolig da det er snakk om hybel. Nå er jeg så utrolig lei av min mor, vi lever tett på hverandre å klarer rett og slett ikke all kranglingen og masingen i hverdagen. Har fått nok og er skikkelig frustrert og depresjonen er på vei tilbake igjen takket være hun, men jeg kan ikke og jeg vil ikke la det skje. Jeg skal begynne i 10ende så har et år hjemme til før mitt ønske er og gå på en skole, der kan jeg bo på hybel og kjenner mange som bor der så det er liksom greit for mamma og da. Men det er jo dyrt med hybel, ligger på rundt 4000-5000 kr i mnd. Er det mulig og få stipend da, og hvor får man det fra eller hvor kan man søke stipend? Og høres veldig dum ut nå, men må man betale tilbake stipendet på en måte? Og hva er gjennomsnittet på stipend, altså hva er det vanlig og få? :)Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer