Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Blitt kasta ut av huseier pga fest.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har blitt kasta ut av leilighet/Hybel pga. fest med venner i og foran huset med 4 hybel inne. Utleieren sier for det første har jeg brut leiekontrakten i å bryte reglene i leiekontrakten: ikke alkohol i huset/hagen også ikke besøk etter kl. 23 untatt utleieren er informert om det. Og han sier han vil ikke forlengre leiekontrakt med meg, fordi det går berre 11 månader fra august til juni. Men nå altså sier han meg opp mid i august. Han lege frem kontrakten alltid ved skulestart også gjelder den tilbake til 1. august. Også har foreldrene mine ikke underskrivet. Jeg mener dette er en ulovlig leiekontrakt pga. det er et eget hus med i alt 6 hybel og 2 kjøkken og 3 bad. Og der er det ikke lov med tidsfrist for leiekontrakt. Også har jeg og foreldrene mine forventet som i fjor - jeg bor der siden 2 år - at leiekontrakten blir automatisk forlengret. Har jeg retten på min side, og må jeg påberope meg om en forventet forlengelse av kontrakten?Skulen begynner om 1 uke og jeg har ikke bolig!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer