Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mugg på bad og ene soverommet Bunnen av felles pipe er åpen i stuen med masse sot og mer...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg og en kamerat har nettopp flyttet inn i en sokkelleilighet. Etter å ha bodd her i tre dager har vi funnet en del feil som bryter husleieloven. Vi bor under 2 andre etasjer der andre leier. Feilene er: Mugg på bad og ene soverommet Bunnen av felles pipe er åpen i stuen med masse sot Ingen vinduer i stuen, vinduene på kjøkkenet går inn i et annet rom. (mangel på nødutgang) Vi merker det er veldig dårlig luft her alt, går vi ut og inn merkes det godt på luftkvaliteten. Da vi flyttet var leiligheten ikke vasket selv om det står i kontrakten at den skulle være det. Dersom det ikke blir fikset, hva har vi rett på? Hvis vi kontakter kommunen har jeg skjønt vi kan kastes ut pga. manglende nødutganger? Om vi må flytte må vi betale mer da prisene har gått opp, og det meste jeg finner er møblert, så da må vi kvitte oss med møblene vi har brukt noen tusenlapper på. Hva med flytting av alt annet, vi har ikke bil... Hva gjør vi?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer