Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er ligningsverd på bolig? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har ett spørsmål om ligningsverdi? Vi her hjemme skal kjøpe bolig, vi skal ta boliglån fra banken, og selge leiligheten vi bor i nå, og lurer på hva ligningsverdi er. Vi har prøvd å søke det opp, men skjønner fortsatt ikke hva det egentlig er eller hva det vil si. Har alle boliger det? Har det noe å si for skatt, eller selvangivelse osv? Betaler man mer skatt jo høyere ligningsverdien er eller? Takker for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer