Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil flytte nærmere skolen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år som ønsker å flytte hjemmefra for å kunne bo nærmere den videregående skolen jeg går på. Ettersom de kun har den linjen jeg går ett sted i dette fylket blir det tungvint for meg å bo så langt unna. Det tar meg nærmere 2t for å komme meg til skolen, og 2t hjem. Jeg har en god del penger i egenkapital tilsvarende at jeg har råd til å kjøpe egen leilighet dersom jeg var 18 (pengene vil jeg egentlig ikke kunne styre selv før jeg er 18). Er det mulig for meg å få kjøpt leilighet nærmere skolen ved å ta i bruk min egenkapital? Og isåfall, ville jeg fått bortebostipend selv om leiligheten hadde vært min? Eller finnes det andre løsninger?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer