Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skeptisk til utleier og depositum.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Bor på en hybel som jeg betaler 4500 for som jeg begynner å bli litt skeptisk på. Utleier tar depositum inn på sin private konto fordi h*n sier at det å opprette en depositumskonto koster så mye. I tillegg rushet h*n meg gjennom leiekontrakten (rakk ikke lese noe som helst) og ba meg skrive under der og der osv.. Jeg måtte skrive under på at hybelen inneholder stue, kjøkken og bad, men det gjør den ikke. Den har ikke kjøkken, det er kun to benker og en camping-komfyr i et pittelite rom (ingen ventilering over komfyren). Oppvasken må jeg ta i badevasken. Jeg har heller ikke egen inngang, jeg må gå igjennom utleiers stue for å komme opp til hybelen og på grunn av dette må jeg ta en såkalt "trappevask" en gang i uken. Jeg får også kun vaske klær én gang i uken. Utleier kommer stadig opp på hybelen for å "låne" mikroovn, sjekke om jeg har tatt ut søpla osv. Jeg reagerer veldig på dette, har hun lov til å komme opp der jeg bor uten min tillatelse? Er dette godkjent utleie?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer