Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tyj4tyju

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18 år og bor sammen med min mor og to eldre brødre. Ingen av oss jobber og min mor får hjelp av NAV. Min far bor ikke lenger i Norge. Jeg får heller ingen støtte og jeg går siste året mitt på videregående. Jeg vil fokusere på utdanningen min, men jeg greier ikke å fokusere hjemme. Hvem kan jeg få støtte av? Min CV er kjedelig og tom, ingen vil ha meg i arbeid. Jeg trenger en liten leilighet og jobbe med meg selv. Jeg har så mye å tenke på. Jeg føler meg hjelpeløs. det ble dårlig med økonomi etter at min far flyttet. Hvem kan hjelpe meg? Takk for svar på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer