Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Finnes det noen løsninger å oppsi leieavtalen da ho sliter med psykisk helse?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 20 år som bor på kollektiv med fem andre. To jenter og tre gutter. Vi jentene har så og si blitt bestevenner og snakker om alt. Nå er det sånn at leiligheten vi bor i er langt fra forventet, rommene er mye mindre enn vi tenkte. Leiekontrakten har null oppsigelse tid og vi må betale her til 1.08.16. Dette er sykt kjipt, men jeg vet jeg klarer meg. Min venninne derimot. Hun sliter veldig psykisk, og det å bo her tar på helsen hennes. Hun vil flytte snarest som mulig. Jeg synes veldig synd på henne og vil hjelpe henne å finne en løsning. Det jeg lurer på er om det finnes noen løsninger å oppsi leieavtalen da ho sliter med psykisk helse? Hvis hun får bekreftelse fra en psykolog som bekrefter at det ikke er bra for henne å bo her? Kan det hjelpe henne på noen slags måte? Mvh fortvilet venninne.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer