Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skal flytte

account_circle

SPØRSMÅL

Nå, etter 7 år med bare dritt på barneskolen, har jeg endelig startet på ungdomsskolen. Jeg har det sinnsykt bra og har kommet meg vekk fra alle de frekke og rett og slett slemme meneskene fra den gamle skolen. Både søsteren min og foreldrene mine har sagt at jeg har forandret meg masse på denne korte tiden og at jeg smiler mye mer. Så kom denne situasjonen opp. Vi skal flytte til Hønefoss. Jeg gråt i hele går kveld. For det første har jeg ikke lyst til å flytte fra den nye skolen der jeg har masse gode venner nå, og hvertfall ikke til hønefoss. Mest sannsynlig vil jeg bare få gått her til starten av 9. klasse. Jeg er utrolig sur og irritert og vil ikke snakke med mamma og pappa akkurat nå. Det er som om de ikke vil at jeg skal ha det bra! Jeg aner ikke egentlig hva jeg skal spørre om. Spør egt bare om råd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer