Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få sagt opp leiekontrakten på en eller annen måte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg står over et lite problem hvor jeg ikke helt vet hvilke rettigheter jeg har. for noen måneder siden flyttet jeg hjemmefra til en venn som bor i en annen by, vi begge leier en leilighet der, deler husleien osv. Målet ved å bo der er å få jobb i området. problemet er nå at det er mulig jeg kanskje får jobb i den byen jeg flyttet fra, vennen min som tok seg av leiekontrakten (han har skrevet under, ikke jeg) sier jeg ikke har mulighet til å ta en jobb der, og at jeg nå er "låst" til det stedet jeg er på, kontrakten er på 1 år. Dette irriterer meg skikkelig da jeg ikke har råd til å si nei til en eventuell jobb som jeg kan få i hjembyen min, hva skal jeg gjøre? får vi fortsatt sagt opp leiligheten på en eller annen måte? Vennen min er ikke i stand til å betale den selv.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer