Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få bostøtte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 20 som startet tiden etter vgs med en krasjlanding med spiseforstyrrelser, angst og innleggelser. Det hadde pågått lenge, men da nådde det en slags topp. Denne høsten derimot har ting blitt bedre og jeg har startet å studere og flyttet ut. Jeg mottar AAP og får lån så jeg kan betale studiene. Min mor påstår jeg også har rett på bostøtte, men jeg klarer ikke få noe skikkelig svar fra hverken kommune eller NAV. Blir veldig usikker på om det er noe poeng i å følge opp dette i det hele tatt. Føler meg jo ikke så veldig bra når jeg maser slik om penger fra det offentlige. Moren min mener at jeg skal be om det siden økonomien er supertrang nå før jeg får frikort og andre utgifter i den duren. Husleien er ganske høy, men jeg har klart det med studielånet og stramt budsjett. Kontrakten går ut neste høst. Så er det virkelig slik at jeg kan få bostøtte og hvem er det lurest å henvende seg til da?Eller er ikke bostøtte en mulighet når jeg studerer og mottar aap?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer