Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Dokumentasjon på el-arbeid ved salg av bolig

Jente 19 år
 

Spørsmål

Heisann, jeg har en bolig hvor noe elektronisk er gjort av en venn av meg. Han har fagbrev, men er ikke ansatt noe sted - så han kan ikke skrive kvittering på jobben som er gjort. Dette er noen år siden, men jeg har fått krav om dokumentasjon. Så nå som jeg ønsker å selge vil det stå at jobben ikke er dokumentert. Er det en måte å få ordnet dette opp på? Kan man få noen til å komme og se over? Noen andre til å dokumentere? Eller er det helt håpløst?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det kan være at du kan få en elektriker til å komme og kontrollere jobben som er gjort og at vedkommende kan skrive en samsvarserklæring dersom alt er i orden. Hvor lett det er å få tak i elektrikere som er villig til å gjøre en slik jobb, er imidlertid mer usikkert.

Hilsen Leieboerforeningen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjøpe bolig? Så lenge må du spare

Hvor lenge må jeg spare? (colourbox.com)

Du tenker kanskje ikke spesielt mye på at du en gang skal kjøpe din egen bolig? Likevel kan det faktisk være veldig lurt å starte sparingen allerede nå. Sjekk når du kan kjøpe DIN egen bolig hvis du starter sparingen i dag!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Bolig
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om bolig


ukens tema

kommentar

Fuck IT: Hvem bestemmer hva som er perfekt? Hvorfor er noe stygge? Hvorfor kan ikke alle bare være seg selv. Jeg er tretten åt og har null pupper. I lang tid har jeg vært skikkelig sjalu på folk som har det, men så fant jeg en bruker på Instagram. Selvom hun som eier den har skikkelig store pupper, sier hun noen ting som er viktig. At du ikke skal dømme folk, og at alle er perfekte. Vet ikke hvorfor det hjalp meg, men det gjorde det. Dere som er misfornøyde med dere selv burde finne en ting du liker veldig godt med deg selv. Eller finne noe eller noen som får deg til å føle deg bra Les innlegg Liten pil høyre