Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Krever betalt for vannforbruk for 2015 selv omd et ikke står i leiekontrakten

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min leier en leilighet. Utleieren sendte oss i går en sint mail der han forlanger at vi betaler for vannforbruket vårt for hele 2015 (selv om det i kontrakten står at det skal være inkludert i leia). Vi har brukt 48m3 varmtvann i hele 2015, som tilsvarer 7754kr. Han mener dette er usannsynelig høyt. I tillegg mener han at varmtvann ikke inkluderer dusjen (jeg er rimelig sikker på at varmtvann tilsvarer dusj og spring). Han vet nok selv at han juridisk ikke kan kreve at vi betaler dette, men han truer derfor med å sette opp husleia. Han gjorde dette sist for noen få måneder siden, pga konsumprisindeksen. Kan han gjøre det igjen allerede nå? Har fått råd om at vi bør kontakte gratis jushjelp, tror dere at det kan være lurt? Vi betaler 10300 i husleie, så man skulle tro han hadde råd til å sette av 646kr av det pr. måned til vann. Utrolig ubehagelig situasjon, hva anbefaler dere at vi gjør?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer