Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan spare til bolig?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fullfører videregående med generell studiespesialisering nå i juni, etter dette planlegger jeg å jobbe i min et par års tid før jeg begynner på studier siden jeg ikke helt vet hva jeg vil enda. Det jeg lurer på er hvordan jeg smartest mulig kan spare opp til å kjøpe egen bolig om noen år. Jeg har allerede flyttet hjemmefra og bodd på internat i 3 år før jeg nå skal leie en kjellerleilighet, så jeg har litt månedlige utgifter. -Hvilke smarte løsninger kan jeg gjøre for å sikre at jeg sparer opp penger på best mulig måte? -Og når tiden kommer for å søke om boliglån, hvordan er det best å gå fram?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer