Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg krav på å få tilbakebetalt husleien jeg har betalt for mye?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal flytte fra der jeg bor, da jeg har kjøpt meg leilighet. Denne overtar jeg om to måneder, og har sagt opp der jeg bor nå slik at det skal være i orden. Problemer er at jeg allerede har betalt husleie for det neste halvåret der jeg bor nå (hadde ikke tenkt å flytte på starten av året, men så skjedde ting litt brått). Har jeg krav på å få tilbakebetalt husleien jeg har betalt for mye?

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer