Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Naboene kom inn til meg og sa de hadde ringt politiet fordi vi bråkte så mye. De advarte oss ikke først.

account_circle

SPØRSMÅL

Idag var jeg med tre venner hjemme hos meg, i et hus vi leier. Huset er delt i to, det er en enebolig, og en kjellerleilighet. Jeg bor over kjellerleiligheten. Idag så hørte vi på musikk, på halvt volum sånn cirka, og så kan jeg innrømme at vi var litt høylytte, ved å le høyt, og lukke dørene i litt fart. Så da kom de som bodde under opp, så sa de at de hadde ringt politiet, og ringt huseieren. Jeg beklaget så mye, jeg visste ikke at det var så lytt mellom etasjene. Og jeg beklaget for at vi hadde vært bråkete. Så sa de at vi skulle roe oss. Og vi gjorde selvfølgelig det. Men jeg syntes det var litt skremmende at de kom å sa de hadde ringt politiet, jeg har aldri opplevd dette før. Jeg hadde håpt på at de skulle sagt i fra først. Jeg syntes det var litt rart at de ikke prøvde å spørre oss først, uten å true med at de har ringt politiet. Og samtidig stod de der med røyk i hånden, mens de snakket med oss. Jeg trenger bare å høre noe mere om dette, fordi jeg er litt ut av meg selv.Gutt 15

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer