Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ønsker ikke å bo i kollektivet lenger, hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem, og jeg håper dere har noen råd. Jeg har akkurat flyttet inn i et kollektiv i en ny by med to venner fra folkehøgskolen. Disse to ble jeg godt kjent med, sammen med mange andre venner. Jeg var likevel usikker da de foreslo å flytte sammen til høsten da vi skulle til samme by, men jeg sa ja. Dette var de veldig giret på, siden de ikke ville bo med fremmende, og de ville bo privat og over en viss standard. Nå angrer jeg over valget mitt! Slik jeg kjenner meg selv, tror jeg at jeg hadde trivdes mye bedre å bo i studentbolig med andre jeg ikke kjenner fra før. Føler meg ikke komfortabel i en så fin leilighet, og heller ikke med disse to. De er greie å møte i fritiden, men ikke daglig. Skulle ønske jeg kunne flytte ut, men det er vanskelig. De vet ingenting om at jeg ikke trives, og vi har sagt at vi skal bo et år sammen. Jeg kan holde ut et halvt år, er det mulig å flytte ut da? Jeg er konfliksky, og vet ikke hvordan jeg skal si det til dem. Er leietaker i tillegg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer