Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Trives ikke så godt med de jeg bor med og jeg vil gjerne flytte. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp flyttet inn i kollektiv med to venner fra folkehøgskolen som skulle til samme by. Jeg liker dem godt, og vi hadde det kjekt i vår gjeng i fjor. Nå angrer jeg på at jeg nølende sa ja da de spurte om vi skulle flytte sammen. Er ikke like opptatt av dem å bo med kjenninger i en fin leilighet. Synes forholdet oss tre imellom er vel anstrengt fra min side, og jeg trives ikke hjemme. Blir litt trist av å tenke at det er et år til jeg kan flytte nytt sted. Kunne gjerne trives i studentbolig. Vil enten bo med noen veldig nære, eller ukjente som jeg slipper å tenke så mye på. Drømmer av og til om å flytte etter et halvt år, er det mulig? Jeg er konfliktsky, og i tillegg leietaker, så er stress å finne nytt sted, og samtidig finne en som kan flytte inn..? Har dere tips til hva jeg kan gjøre, hvordan jeg kan trives/ muligheter for å flytte? Det går utover studielysten min, jeg kjenner meg lei meg, og vil være borte hjemmefra så mye som mulig. Takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer