Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Framleie og studenthybel.

account_circle

SPØRSMÅL

Vi er flere studenter som bor i et kollektiv der en av studentene framleier til oss andre. Denne studenter leier leiligheten av et utleiefirma. I følge kontrakt med framleier skal depositum settes på egen sperret konto. Men etter at kontrakten er signert får vi beskjed om at ordningen er slik at jeg skal betale depositum til den jeg overtar rommet etter som igjen betalte til den som hun overtok rommet etter. Hvordan er det mulig å sikre depositumet mitt i et slikt system som er veldig vanlig i kollektiver. Når jeg flytter ut er det ikke sikkert at den som overtar mitt rom vil eller kan betale depositumet sitt til meg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer