Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier beskylder meg for å ha gjort så sikringen går og konfiskerte deretter pcen min. Har han lov til dette?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er student og i konflikt med huseier etter en episode hvor det gikk en sikring. 1. Det var en kveld jeg så på netflix på pcn at sikringen til stua i leiligheten min gikk. (Sikringsskapet er i andre etasje hvor huseier bor, jeg bor i kjelleren). Jeg ringte å sa at sikringen var gått og om han kunne skru den på igjen. Han kom ned å banket på døra å sa at han måtte inspisere leiligheten, han ba meg gå ut å tok nøkkelen min å låste døra. Etter to timer var han ferdig å sa at det var pcn min som forårsaket at sikringen gikk og at han derfor hadde konfiskert den og tatt den med opp til seg og at jeg ikke fikk denne tilbake før jeg eventuellt flyttet ut slik at dette ikke skulle skje igjen 2. Han har også hatt en elektriker hjemme hos seg som brukte to timer på å skjekke sikringsskapet for skader etter at sikringen gikk og ga meg regningen på 2340 kr. Dette er ikke rettferdig, hva kan jeg gjøre? Hilsen en fattig student som hverken har pc eller råd til å betale regningen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer