Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg mulighet for å kjøpe bolig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 20 år, går andre året på UiS og skal bli lærer. Jeg har leid frem til nå, men jeg er veldig interessert i å få egen leilighet som jeg selv eier. Det er veldig vanskelig å få leid leiligheter med hund. Jeg har en egenkapital på ca. 30 000 på BSU og ingen sparepenger. Ved siden av studiene jobber jeg som butikkmedarbeider og har 20% stilling. Jeg tjener 3500-5500 kr i mnd, alt ettersom hvor mye jeg jobber. Jeg har vurdert å søke i hjemmetjenesten ved siden av, slik at jeg kan få inn litt mer penger. Jeg klarer ikke å leve kun på stipendet, det er derfor jeg jobber ved siden av studiene. Jeg lurte på hvordan det fungerer med lån? Ettersom jeg ikke har så mye penger selv, og ikke har foreldre som har mulighet å stille opp med lån eller å være kausjonist. Har jeg mulighet til å kjøpe snart, uten å måtte spare i tre år? Håper på raskt svar. :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer