Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg og kjæresten ordne oss leilighet sammen på best måte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min hadde en alvorsprat i går om hvordan vi skal gjøre det i fremtiden. Pr dags dato bor han fortsatt hos foreldrene sine, og skal starte å bygge ny leilighet om ca 1 mnd. Denne vil stå ferdig i februar-ish. Jeg leier egen leilighet. Vi snakket i går på å flytte sammen, og hvordan vi skal gjøre dette. Han har spart opp til å kjøpe egen leilighet siden han var 14 (nå 21), og vil gjerne eie denne selv. Jeg har ingen egenkapital, men får nå mye større muligheter til å spare opp denne. han kom med et forslag om jeg bor hos han og betaler kun fellesutgiftene og strøm, så sparer jeg opp egenkapital fort, og kjøper en leilighet som jeg leier ut med en gang og betaler ned lånet, så vi etter hvert kan kjøpe noe sammen. Hørte om en regel at man må bo på den nye boligen minst 1 år før man leier ut, stemmer dette? Isåfall er det uaktuelt. Er det da andre alternativer for oss? Han vil som sagt gjerne eie første leligheten selv.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer