Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har hørt at mange på min alder (rundt 15 eller 16) bor i leilighet for seg selv eller med en venninne eller kamerat. Er det mulighet for at jeg kan det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har alltid hatt problemer om hvor jeg skal bo. Familien har kontaktet familiekontoret mange ganger, og etter mange år har mamma endelig blitt enig med 50/50. Nå har jeg prøvd alt som går an å prøve innenfor hvor mye jeg skal bo hos hvem, men jeg enda ikke helt fornøyd. Jeg har hørt at mange på min alder (rundt 15 eller 16) bor i leilighet for seg selv eller med en venninne eller kamerat. Er det mulighet for at jeg kan det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer