Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er for syk til å studere, kan NAV hjelpe meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 17 år gammel. Om et halvt år eg jeg 18. Hjelp. Jeg må da betale lappen, husleie, bil, mat og egentlig alt selv. Jeg har en sykdom som gjør at jeg også må betale medisiner, lege og sykehus. Moren min har ikke råd til å hjelpe meg. Jeg må betale alt den dagen jeg blir 18. Jeg har 0kr på kontoen, bokstavelig talt. Jeg går første året på videregående skole, og der er det MASSE skolearbeid. Jeg sliter psykisk, så klarer overhodet ikke en jobb i tillegg til skole, da jeg faktisk droppet ut i fjor. Hva skal jeg gjøre? Dette gjør meg enda mer deprimert. Jeg trenger jo å starte på lappen snart, som jeg ønsker så veldig å få på dagen min:(

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer