Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skjer hvis jeg har et inkassokrav

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger å hjelpe råd. Jeg har ikke mottaket faktura fra huslie fra august og septemper før oktomber. da jeg var nav. Jeg trodde at nav betalte huslie. likevel fikk jeg meg i tillegg med stor inkasso. jeg spurte om å betale uten inkasso men de nekter å slippe inkasso. hva skjer på meg når jeg har lyst å låne fra bank framtida. fordi det var ikke min skyld, hva skulle jeg gjøre med den.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer