Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er en gutt på 17 som trenger å komme meg ut av huset.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 år. Jeg trengerr selv å komme meg ut av huset. Har veldig lyst til å bo for meg selv. No bor jeg med moren min. Er ikke veldog sentralt, og må ta buss for å være med venner eller for å komme meg på butikken. Jeg vil ha mitt eget sted, føler det blir lettere for meg. Jeg vil også få meg en leilighet fordi det blir lettere når det kommer til skole. Men problemet er at jeg er 17 år gammel. Jeg kunne hatt en jobb, men får ikke tid til det pga skole. Moren min har mange regninger å betale, så det blir dyrt for hun om hun må hjelpe meg å leie en leiliget.. Er det eb måte der jeg kan få en billig leilighet. Kan skolen hjelpe å betale? Takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer