Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg velge å bo alene?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bor i fosterhjem nå og vil ikke si at ting her er dårlig, men ikke helt bra heller, jeg har bodd i et annet foster hjem før men måtte bytte på grunn av mye krangling med foster foreldre, nå har ting begynt å gå nedover her også, dette fant da en lærer ut av. Han sa at vis jeg absolutt ville kunne jeg bo i en leilighet for meg selv med (mat vann strøm) betalt. Dette er da hva jeg fikk høre Bostøtte. Jeg føler at de skjuler ting og holder på pengene de får for å ha meg for de selv. Jeg lever på 5kr dagen med bare middag og en liten skolelunsj, jeg tror selv at jeg hadde hat det bedre alene. Er at jeg kan bo alene et valg? Selv om foster foreldre sier nei?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer