Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mamma og pappa sier at vi må flytte, jeg vil ikke, hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Mamma lg Pappa må få ny jogg så vi må flytte til sommeren og det vil ikke jeg, jeg skal starte på ungdomskolen neste år og da vil jeg helst kjenne noen som går der, nå går jeg i 7 klasse og er veldig fornøyd med vennene mine og miljøet på skolen men jeg har brukt tre år på og få venner jeg er glad i og trives på skolen, og nå sier bare Mamma at vi må flytte!? Det er fortsatt ca et halvt år igjen av skolen men jeg gråter meg i søvn vær natt og klarer ikke konsentrere meg på skolen og tenker på det hele tiden, jeg har snakket med mamma og pappa om det men vi må fortsatt flytte og jeg vet ikke hvor engang itilleg sier Mamma at vi må avlive katten vår fordi det blir så vanskelig å ha han med selvom det stade vi skal flytte til er det lov og ha hund og katter i. Har du noen tips til hvordan jeg kan unngå at vi skal flytte eller hvordan jeg kan få det bra igjen Plis svar fort

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer