Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om hvordan et leieforhold kan avsluttes.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og min samboer har kjøpte oss hus for 2 år siden og leier ut sokkelleiligheten. Leier ut hos en dame (ca 45år), sønnen hennes (14år) og deres hund. De tar oss ikke seriøs (sikkert fordi vi er så ung). Samboeren min var nede for å reparere en skade, når hun var på ferie (med hennes tilatelse) og det så helt grusomt ut. Var skittent, ,kjøkkenet var veldig fettete, rot,søppel,hundebæsj på gulvet og en grusom stank. Har også blitt smurt noe som så ut som olje på veggen. Hun har hengt opp flere lamper i taket som vi ikke har gidd tillatelse til. Vi har sakt i fra om at dette ikke er greit. Fikk i dag en telefon fra skatteetaten, som ville at jeg skulle bekrefte at hennes søster bodde hos oss (noe som ikke er tilfelle). Hun er bosatt i spania. Hun har hatt boadresse hos oss siden april 2016. Vi ønsker ikke å ha henne boende her, da vi føler at oss krenket. Dette er kontraktbrudd og tillittsbrudd og ikke minst ulovlig. Trenger tips og råd om hva vi kan gjøre med dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer