Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mangler i leiebolig

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og samboeren leier en kjellerleilighet hvor det også bor leieboere i 1.etg. Når vi var på visning fortalte utleier at det er helt lydtett noe det ikke er. det er en eldre bolig men siden han fortalte på visning at det skulle være helt lydtett så regnet vi med at det skulle være det. Vi er også de første som leier her. Vi hører prating/musikk/latter/baby som gråter/gåing/vibrasjoner fra mobil og det høres ut som dem skraper på gulvet eller banker når dem flytter på ting. Når vi er på do kan vi høre samtaler hvis dem er oppe i gangen deres. Det er utrolig irriterende siden jeg og samboeren liker å ha det stille rundt oss. Er det noe jeg kan gjøre for å fikset dette? Siden har har sagt det var lydtett er det nok grunn til å få han til å fikse det da det rett å slett er ekstremt ubehagelig for oss?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer