Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Strøm og parkering

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en del problemer med den forrige utleieren. Han svarer sjeldent og gjør ikke det han sier han skal. Jeg betalte forskudd på strøm hver måned og når jeg flyttet ut ba jeg om en oversikt over strømforbruket. Etter mye mas fikk jeg oversikten som viste at jeg hadde betalt for mye. Den var også feil, noe jeg påpekte på melding og spurte når det ville bli betalt tilbake. Jeg har enda ikke fått svar og vet ikke hvordan jeg skal gå fram lenger. Han sier også at jeg skulle betalt parkering fra en viss måned etter avtale, men jeg har ikke hørt om noen avtale. den måneden sto jeg der 5 dager, blir det ikke mer riktig å dele summen på 30 og gange med dager? Oversikten besto bare av hvor mye jeg hadde betalt i strøm, hvor mye jeg skulle få tilbake(noe han kunne ha diktet opp) og at jeg ikke hadde betalt parkering første måned, som ble trekt fra det jeg skulle få tilbake fra strømpengene. Hva skal jeg gjøre da? Vil bare få tilbake pengene og bli ferdig med saken..

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer