Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleiers adgang til boligen

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 20 og leier et leilighet, og kontrakten går ut om 1 mnd. I kontrakten står det at eiendomsmegler eller potensielle kjøpere har rett til å sjekke leiligheten 2 ganger i uka, onsdag og lørdag mellom 18:00 -20:00 i de 3 siste måneder av kontrakten. Eieren bruker dette for å ta med seg arbeidere (fra mitt anbud ) som skal se på arbeids oppgaver og de skal fikse leiligheten etter jeg flytter, besøkene skjer hver onsdag. Jeg lurte på, hvordan dette fungerer med loven osv. Har eier lovt til å besøke meg hver onsdag og vise arbeidere rundt i leiligheten på den siste måneden av kontrakten? Finner lite på nett så jeg spør her. Takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer