Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleiers adgang til og bruk av boligen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en vg1 jente som bor alene i et kollektiv. Det er greit her, huseier er mye på besøk men pleier bare å låse seg inn. Jeg syntes dette er ukomfortabelt fordi det har hendt kanskje jeg sto i dusjen, hadde besøk, lagde mat og lignende. Han sier han bare vil se om alt er greit, men jeg føler han skal se på hver minste ting jeg gjør. Han er ikke slem eller frekk derimot, men jeg trodde ikke det var lov av huseier å låse seg inn når det passer han selv? I det siste har det havnet en del møbler osv i kollektivet, han setter fra seg mye av det han har kjøpt, så rom som stue og mye av kjøkkenet blir nesten ubrukelig for meg. Det har hendt han setter ting inn på rommet mitt også men det setter jeg bare vekk. Det virket veldig fint da jeg var på visning, mamma virker fornøyd men nå tør jeg ikke å si ifra til noen om det er greit eller ikke. En gang kom jeg hjem fra skolen og der hadde han et møte i stua med noen håndtverkere. Har han lov til å gjøre alt dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer