Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om ansvar for sopp og mugg

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg skal flytte ut av et bolig og vi gikk gjennom boligen idag med eier. Jeg renset hele huset, men eier mener at det er min skyld at det er sopp/mugg på taket i badet og maling på takket i kjøkken hvor den har begynt å få noen sprekk. Det var samme problemer når jeg gikk inn i boligen. han har vært innom med arbeidere i den siste mnd og han sa ikke noe om dette heller. Nå sier han at jeg burde si noe om dette, og nå er det for seint og at jeg må rense takket og ta vekk sopp/mygg på taket ellers trekker han penger.. Jeg sa ok jeg prøver og jeg har gjort alt jeg kan men han er fortsatt misfornøyd. Jeg har sagt til han at nok er nok og nå vil han trekke penger fra depositum konto. Jeg vil vite 100% er det min skyld hvis malingen på kjøkken taket begynner å sprekke og at det er mygg på taket i badet. Må jeg betale for dette? hva bør jeg gjøre i denne situasjonen? jeg stoler ikke på eieren fordi han spurte meg om å betale 600kr for depositum konto, noe som eieren må betale...

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer