Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

De jeg bor med fester mye og det virker ikke som de har respekt for meg og min søvn.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger råd når det kommer til min nåværende bosituasjon. Jeg bor for øyeblikket i et kollektiv og det er greit det. Problemet er at de 3 andre jeg bor med fester og er ute på byen HVER helg. Jeg tenker at det er greit det, skal ikke blande meg opp i dems vaner, men nå til problemet. Jeg drar ikke ut, med den enkle grunn at jeg ikke har råd og at jeg heller ikke vil pga dårlige erfaringer knyttet til alkohol. Hver gang de jeg bor med er ute så kommer de hjem sent og vekker meg. De bråker veldig mye og det virker ikke som at de vil ta hensyn. Sist det skjedde hadde jeg besøk og de kom hjem i 4-tiden om morningen og vekte både meg og besøket mitt. Selv etter at jeg sto opp og kjeftet så fortsatte de. Det virker ikke som at de har respekt for meg eller min søvn. Hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer