Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan leietaker flytte ut av boligen nå?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skrev under på en uoppsigelig leiekontrakt for nesten tre år siden. Der står det at minimum leietid var tre år, men at kontrakten gjelder til august 2018. Jeg har bodd der i tre år snart og vil derfor flytte ut. Huseier sier at jeg må bli værende eller fremleie til 2018. Er dette lovlig og er det en måte for meg å kunne flytte ut etter tre år?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer