Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vedlikeholdsansvar borettslag

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg eier en leilighet i et borettslag og har oppdaget muggsopp inne på soverommet. Har vært i kontakt med styret opp til flere ganger. Dem tok fukt prøver av veggen, men de var negative så vi ble bare bedt om å vaske det bort. Men vi blir dårlige av å sove der enda det er blitt vaska og lufta ut. Dem tok så luft prøver og det ble påvist mindre mengde muggsoppsporer. Men dem mener fremdeles at vi bare skal vaske det vekk. Dem vil altså ikke gjøre noe, å vasking hjelper ikke (Har legeerklæring). Har nå vært nødt til å sove på sofaen i 3mnd og det tærer noe vanvittig på ryggen. Så mitt spm er da, har vi rett til å holde tilbake husleie/fellesutgifter frem til dette blir utbedret?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer