Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Overtakelse

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har leid et rom i et kommende kollektiv, sammen med fire andre jenter. Vi har leid fra 1.juni, men foreløpig bare jeg som har flyttet inn. Da jeg flyttet inn var det skittent over alt, det sto møkkete kjøkkenutstyr i skapene, gamle matrester i søppelkassene, mugg i oppvaskmaskinen og mat fra tidligere leieboere(eller huseier) i skapene. Vi sa i fra om dette, og ba han gjøre noe med det. Etter mye diskusjon leide han inn vaskefirma. Oppvaskmaskinen lakk, stekovnen var skjev og ikke ordentlig festet, i tillegg var kjøleskapene og fryser helt nedfrosset. Jeg hadde også et stort hull i veggen på mitt rom, som egentlig skulle bli fikset før jeg flyttet inn. Alt dette har jeg måttet fikse selv. Vi får sjelden svar da vi konfronterer han med ulike ting som ikke er i orden. Det jeg lurer på er hva man egentlig kan forvente når man leier en bolig? Kan vi kreve å ikke betale full husleie for juli, fordi vi var nødt til å gjøre så mye selv? Dette har tatt mye av min tid.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer