Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Erstatningsansvar for skade under leieforholdet.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier et rom i en bolig, og var så uheldig og knuste induksjontoppen ved et uhell under matlaging 17. januar 2017. Jeg ringte til utleier samme dag og sa ifra hva som hadde skjedd. Han sa han skulle komme innom og ta en titt. Dette skjedde ikke, og dagen etter sendte jeg bilder av skaden. Videre hørte jeg ingenting og han har ikke nevnt noe om skaden hele halvåret. Da den fortsatt fungerer nøyaktig som den skal har vi brukt den videre. Videre sa jeg opp leiligheten i mars, og flytter ut 30.juni. Jeg hørte ingenting før i dag, 16.06.17, om at utleier nå krever erstatning for den ødelagte induksjontoppen på kr 4000. Jeg lurer derfor på om dette vil være et urimelig krav om erstatning fra utleier, da det har gått for lang tid(5mnd) i forhold til hva som er å anse som rimelig tid å kreve erstatning for? Jeg har ikke betalt noe depositum grunnet utleier ville ikke ha utgiften ved å opprette en slik konto.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer