Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Leie bolig

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg gleder meg til at jeg er 16/17 år pga. at jeg er litt lei av mammaen min. Hun maser på meg FOR MYE, og skylder på meg når det har skjedd ting som hun ikke innser er hennes feil og ikke min feil. Når jeg er 16/17 år, vil jeg flytte til Trondheim, og gå på Ringve Videregående. Men, da må jeg bo i leilighet/hybel osv. Jeg og tre andre venninner har planlagt og bo sammen i Trondheim, fordi alle vil gå på Ringve. Vi har allerede begynt å spare penger på en BSU konto hver. Men det er litt vanskelig å spare de pengene, siden vi bruker de opp på veldig kort tid. Så vi har begynt å spare 50kr hver uke. Men lurer på hvor man finner billige leiligheter osv. i Trondheim nærmest sentrum. Vi er jo bare 13 år, men vi vil forberede oss, så vi ikke må stresse så mye med det. Mamma har sagt at det er ganske så lurt å finne nettsider osv. så det blir enkelt for oss å finne et sted å bo i Trondheim da vi begynner på en videregående i Trondheim. Vet dere om noen nettsider?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer