Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan vi gjøre når leie ikke betales?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har leid ut et bolig for 8000 kr p måned. Jeg hadde da leid dette ut til 2 personer som bodde sammen og de som leide ut boligen hadde nav som betalte regningene for dem, men de måtte da gi tillatelse, så kontrakten innbærte det. 3 måneder siden fikk vi beskjed om at de skulle betalte inn regningen men de hadde penge problemer. De lovet og betale innen 2 uker da, men 2 uker gikk og vi fikk samme unnskyldning. Nå har det gått 1 måned og de plutselig forsvant. Vi ringet dem flere ganger uten svar så etter en stund, fikk vi tillatelse til og få rettighetene til og komme oss inn til boligen. Inne fant vi gammel mat, og det luktet forferdelig. De hadde ødelagt boligen, malingen hadde en annen ekkel farge på steder og de hadde brytet kontrakten på mange måter. Vi kontaktet Nav igjen, men vi hadde et problem. Kontrakten sier at vi måtte ha kontaktet Nav selv innen 2 uker vist betalingen ikke hadde skjedd. 3 måneder har gått, uten kontakt. Hva kan vi gjøre till og få pengene betalt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer