Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg skal flytte ut fra kollektivet, hvordan forholder jeg meg til evt skader?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har bodd i et kollektiv i en periode. De var først 3 stk, men han ene flyttet ut da det ikke fungerte så bra og han betalte ikke leie i tide. Jeg tok over hans leiekontrakt, og har leid i 4 måneder. De hadde behov for en tredje siden slik jeg forstår det er han står han ene som hovedansvarlig og de må betale en fast sum. Nå skal jeg flytte ut da kontrakten ender, men de to andre i fellesskapet mener jeg har vært uredelig da jeg ikke har bidratt til depositumet og ikke ønsker å betale dette. Det har ikke vært satt opp separate depositumskontoer og jeg foreslo et skriv på dette i starten, men de ønsket ikke å gå videre med det. Jeg lurer på hvordan jeg skal forholde meg til dette? Skulle det være evt. skader jeg ikke er bekjent med, kan det kreves kompensasjon fra meg? Jeg har vært pliktoppfylende og betalt i tide og vedlikeholdt min del av kollektivet.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer