Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lurt å spare i BSU før jeg har tjent mer enn frikortbeløpet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en gutt på 19 som har et spørsmål angående BSU sparekonto. Har jobbet i noen måneder og har enda frikort. Men snart må jeg skaffe meg skattekort fordi frikortet er på vei ut etter neste lønning. Bare lurer på slik som det er nå, om det er lurt av meg å sette inn så mye jeg kan på BSU selv om jeg ikke betaler skatt enda? Kan jeg bare sette inn de 25 000 og få benyttet meg fullt ut av bsu skattefradraget i år siden jeg skal betale skatt om 1-2 mnd? I tillegg lurer jeg på om det er noen grense på hvor mye skatt jeg må betale for at jeg skal få det skattefradraget? Gjelder det fra første skattekrone du betaler?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer