Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hus

account_circle

SPØRSMÅL

hei vi bor i en firemannsbolig. når vi flyttet inn fikk vi tildelt feil leilighet! på grunn av omstendighetene så orket vi ikke å sa opp kampen med å få byttet tilbake, så vi sa ingen ting på det. i tillegg så leide vi ut, så det betydde ikke så mye for oss. nå har vi kommet til et pungt der i ønsker å bytte tilbake til vår rettmessige bolig pga vi nå bor der å vi valgte jo den andre eiendommen med grunn. Min mor kjøpe denne boligen for mange år siden, å nå bor vi sammen her. den boligen vi er i nå er i dårligere stan en naboens(vår egentlige bolig). lurer på hvordan en sånn prosess vill foregå? regner med at naboen ikke kommer til å smile for det da vi heller ikke har noe gått forhold med de som bor der nå. så er jo verdi forskjellene å sånt, må vi ta betale den noe for å få den andre boligen? så er det jo an det har gått mange år 10-15år kanskje?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer