Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan overbevise mamma om å flytte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har akkurat byttet skole og bor ganske langt unna. Har utrolig lyst til å flytte nærmere skolen. I tillegg bor vi i blokk, og jeg vil flytte i enebolig fordi vi har ikke nok plass her i det hele tatt her med meg, mamma, broren min, en venn av broren min som konstant kommer på besøk, og en gigantisk hund. Det er alltid rotete hjemme hos oss pga den lille plassen. Jeg har bodd her helt siden jeg var 2 år gammel! Da hadde jo ikke foreldrene mine stødig økonomi, men nå har mamma en fast jobb og også en ekstra jobb. Hun jobber over 100%. Hun sier bare "Vil du heller ha lite plass og mye penger til overs, eller stort hus og lite penger å bruke på annet?" men jeg klarer bare ikke å være her lenger, jeg blir GAL! Vi bruker en del penger på unødvendige ting også. Har dere noen tips til hvordan jeg kan overbevise henne om å flytte?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer